Bericht versturen
Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd

Dien goed elke klant met het meeste enthousiasme!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd Fabrieksreis

CHINA Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij hebben onze eigen standaard industriële fabriek van meer dan 1000 vierkante meters, bezitten geavanceerd productiefaciliteiten en testmateriaal, de gehele reeksen van het verouderen van testmateriaal, volledige producerende ambachten, strikt systeem voor kwaliteitscontrole, en genoeg voorraad, die hoge stabiliteit voor producten verzekert en snelle reactie op de markt, met de overvloedige productiecapaciteit van 3000K per maand, kunnen wij aan levering de goederen binnen de korte tijd. Bovendien, wij kunnen de professionele volledige oplossing verstrekken en de sterke technische ondersteuning ook, wordt onze producten wijd gebruikt in voorzien van een netwerk en communicatie materiaal. Onze producten zijn van zeer hoog - kwaliteit en authentificaties zoals ISO9001, Ce, FCC, RoHS, etc. overgegaan. Voorts hebben wij een zeer ervaren R&D-team die in hardwareontwerp bekwaam zijn, software wordt de programmering, MCU-ontwikkeling, ondersteunend de professionele OEM diensten volgens de eis van de verschillende cliënt, arbeiders regelmatig opgeleid in gedetailleerde productie en de productkennis, onze ervaren personeelsleden is altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Bovendien, wij vertrouwen op dat onze sterkte in het hogere gebied en ons geloof van het achtervolgen u om onze vriend op lange termijn zal overtuigen te zijn.

   

  Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

  Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2

  Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 3

  Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 4

   

   

 • OEM / ODM

  We hebben een aantal productielijnen, de maandelijkse productiecapaciteit kan 10.000 00 stks zijn, met honderden R & D-ingenieurs, we kunnen OEM / ODM en bieden op maat gemaakte oplossingen en apparatuur volgens de eisen van de klant!Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2

 • R & D

  we hebben een zeer ervaren R & D-team dat bedreven is in hardwareontwerp, softwareprogrammering, MCU-ontwikkeling, ondersteuning van professionele OEM-services volgens de eisen van verschillende klanten, werknemers worden regelmatig getraind in gedetailleerde productie- en productkennis, onze ervaren medewerkers zijn altijd beschikbaar om te bespreken uw vereisten en zorgen voor volledige klanttevredenheid.Bovendien vertrouwen we erop dat onze kracht in het veld en ons geloof om hogerop te streven u zal overtuigen om onze langdurige vriend te zijn.

   

  Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

Contactgegevens
Shenzhen Qiutian Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Tina

Tel.: 86-13316482515

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)